Handels- og købsbetinger

Forretningsbetingelser

Aftalevilkår for handel på Morgningshow.dk, gældende alle fysiske vare der købes gennem Morningshow.dk.

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på Morningshow.dk

1. Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Morningshow.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig sammen med de varer, du har bestilt.

Køb af gavekort. Gavekort, kan ikke ombyttes til kontanter.
Ved køb af kurser betrages kurset leveret ved første login af kunden. Kunden kan ikke få refunderet betalingen for et kursus der er påbegyndt.

2. Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Morningshow.dk ved afsendelse af de bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte info@Morningshow.dk. Se nærmere fortrydelse under punkt 6.

3. Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og eksklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

4. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Mobilpay, Visa, Mastercard og Visa Electron. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Morningshow.dk. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke.

Vi trækker pengene når varen er afsendt, eller straks efter at kunden har påbegyndt sit kursus.

5. Forsendelse og levering
Morningshow.dk bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 10 – 15 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er Morningshow.dk ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail.

Fragtomkostningerne er afhængige af antallet af varer, deres vægt, hvor varerne skal leveres etc. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger, når du bestiller varer i Morningshow.dk. Morningshow.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved større ordre modtagelse. Vi leverer i hele EU. Ved køb af kurser er der ingen forsendelse, hvorfor punkt 5 for kurser ikke er gældende.

6. Fortrydelses-/returret
Morningshow.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret. Modtagne varer skal returneres i væsentlig samme stand og mængde.
Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Du kan returnere en vare ved at sende den til Morningshow.dk, se adresse nedenfor.

Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for returnering af varen.

Det, du har betalt for varen, tilbagebetales til dig, når Morningshow.dk har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

Det er ikke muligt at returnere varer ved fortrydelse i vores butikker. Varerne skal sendes retur til afsenderadressen, som er:

Morningshow.dk
Enebærparken 3
6000 Kolding

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer, men hos Morningshow.dk – giver dig en garanti for at du altid kan returnere de produkter du har købt hos os i henhold til den pågældende lovgivning – Husk at sende kvitteringen med og du vil få penge for produkterne eller nye retur.

For ikke fysiske vare, herunder onlinekurser gælder der ikke en 14 dages returret, såfremt at kunden har været logget ind og dermed er startet på kurset.

7. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Morningshow.dkk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Juridisk navn
Morningshow.dk ejes af Noget til.

Samtykkeerklæringen
Ved at afkrydse samtykke feltet i formularen, giver du samtykke til at Morningshow.dk må bruge mine oplyste data til at:

Sende mig e-mails med svar på ønsket information. Samt at gemme mine data så længe de har relevans.

Jeg er gjort bekendt med, at der kan benyttes eksterne IT-leverandører, som driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares.

På den baggrund samtykker jeg i, at Morningshow.dk må gemme disse indsamlede informationer, og at disse informationer dermed bliver personhenførbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen.

Jeg er gjort bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Morningshow.dk opbevarer om mig, samt tilbagekalde samtykke helt eller delvist, ved at rette direkte henvendelse til Morningshow.dk. Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.