70 60 56 63

Handels- og købsbetinger

Forretningsbetingelser

Aftalevilkår for handel på Morgningshow.dk, gældende alle fysiske vare der købes gennem Morningshow.dk. Det er KUN muligt at fortage et køb på Morningshow.dk såfremt at det fortages af en virksomhed med gyldigt CVR nr.

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på Morningshow.dk

1. Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter, ydelser eller kurser du har bestilt. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Morningshow.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig sammen med de evt. varer, du har bestilt.

Ved køb af kurser betragtes kurset leveret ved første login af kunden. Kunden kan ikke få refunderet betalingen for et kursus der er påbegyndt. Ved købt af fremmøde-kurser kan der refunderes jf. gældende betingelser for det pågældende kursus.

2. Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og eksklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

3. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Mobilpay, Visa, Mastercard og Visa Electron. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Morningshow.dk. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke.

Vi trækker pengene når varen er afsendt, eller straks efter at kunden har påbegyndt sit kursus såfremt det er online. Ved bestilling af fremmøde kurser trækkes betalingen umiddelbart efter bestillingen er fortaget.

4. Forsendelse og levering
Morningshow.dk bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 10 – 15 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er Morningshow.dk ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail.

Fragtomkostningerne er afhængige af antallet af varer, deres vægt, hvor varerne skal leveres etc. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger, når du bestiller varer i Morningshow.dk. Morningshow.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved større ordre modtagelse. Vi leverer i hele EU. Ved køb af kurser er der ingen forsendelse, hvorfor punkt 4 for kurser ikke er gældende.

5. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Morningshow.dkk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Juridisk navn
Morningshow.dk ejes af Noget til ApS

Samtykkeerklæringen
Ved at afkrydse samtykke feltet i formularen, giver du samtykke til at Morningshow.dk må bruge mine oplyste data til at:

Sende mig e-mails med svar på ønsket information. Samt at gemme mine data så længe de har relevans.

Jeg er gjort bekendt med, at der kan benyttes eksterne IT-leverandører, som driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares.

På den baggrund samtykker jeg i, at Morningshow.dk må gemme disse indsamlede informationer, og at disse informationer dermed bliver personhenførbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen.

Jeg er gjort bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Morningshow.dk opbevarer om mig, samt tilbagekalde samtykke helt eller delvist, ved at rette direkte henvendelse til Morningshow.dk. Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.