70 60 56 63

Case Study

Jeg vil starte en webshop i Woocommerce

Jeg ønsker at starter en webshop i WooCommerce – Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Intro

Hvordan kommer du i gang med en webshop?

Jeg ønsker at starte en webshop i Woocommerce – Men hvad skal jeg sælge i webshoppen?

– Jeg tager en tur til stranden for at finde ud af hvad det skal være der skal sælges i en webshop – drevet på Woocommerce.

Her finder du mere om hvorfor du skal vælge WooCommerce … 

Det er ved være et stykke tid siden, at denne video er optaget. Men nu er det tiden til at komme ud med budskabet. Dette er den første video i række af mange kommende videoer hvor du vil kunne følge rejsen omkring t-shirten.dk

Details

Hvad skal du gøre?

HVordan kommer jeg i gang

Et af de bedste tips der kan gives når det handler om at komme i gang med en webshop, er at “komme i gang”.

Ofte kommer mange til at blive fanget i en evig optimering og kommer ikke til at lancere deres webshop. 

 

Dit valg 

Der er mange CMS systemer at vælge i mellem på markedet. Der er flere løsninger men det handler i sidste ende om hvad du gerne vil opnå, hvad er dine kompetencer på området – Hvad du vil gerne kunne styre selv … Du kan finde flere informationer der kan hjælpe dig på vej i valget af en webshop her 

Antal videoer online

Antal timer set, de sidste 365 dage

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63