70 60 56 63

Case Study

Jeg vil starte en webshop i Woocommerce

Jeg ønsker at starter en webshop i WooCommerce – Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Intro

Hvordan kommer du i gang med en webshop?

Jeg ønsker at starte en webshop i Woocommerce – Men hvad skal jeg sælge i webshoppen?

– Jeg tager en tur til stranden for at finde ud af hvad det skal være der skal sælges i en webshop – drevet på Woocommerce.

Her finder du mere om hvorfor du skal vælge WooCommerce … 

Det er ved være et stykke tid siden, at denne video er optaget. Men nu er det tiden til at komme ud med budskabet. Dette er den første video i række af mange kommende videoer hvor du vil kunne følge rejsen omkring t-shirten.dk

Details

Hvad skal du gøre?

HVordan kommer jeg i gang

Et af de bedste tips der kan gives når det handler om at komme i gang med en webshop, er at “komme i gang”.

Ofte kommer mange til at blive fanget i en evig optimering og kommer ikke til at lancere deres webshop. 

 

Dit valg 

Der er mange CMS systemer at vælge i mellem på markedet. Der er flere løsninger men det handler i sidste ende om hvad du gerne vil opnå, hvad er dine kompetencer på området – Hvad du vil gerne kunne styre selv … Du kan finde flere informationer der kan hjælpe dig på vej i valget af en webshop her 

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63