70 60 56 63

Case Study

WooCommerce Dropship

– Sådan kommer du i gang med Dropship printful

Intro

Hvad er dropshipping?

Dropshipping er en metode at drive forretning på, hvor du kan sælge varer uden at have et lager.

Du sælger varer fra din webshop, men du har ikke selv et lager og står heller ikke selv for at sende varerne ud til kunderne. I stedet indgår du en aftale med en dropshipping leverandør, som står for dit varelager og udsendelse af varer til dine kunder.

Når du modtager en ordre fra en kunde gennem din webshop, ”køber” du altså varen fra din dropshipping-leverandør, som sender varen ud til kunden – oftest i din webshops navn. På den måde kan kunden nemlig ikke se, at varen ikke er sendt direkte fra din webshop.

– Og det ganske let at lave en WooCommerce dropship webshop.

Details

Skal du bruge dropshipping?

Dropshipping er for mange en anvendt metode. Om det er en god idé at benytte sig af dropshipping som virksomhed er svært at svare på, da der både er fordele og ulemper forbundet med handelsmetoden.

Derfor bør du overveje fordele mod ulemper.

Fordele ved dropshipping

Den helt grundlæggende fordel ved dropshipping er, at du ikke har lageromkostninger – og du binder ikke likviditet og kan derfor vækste med de midler du har til rådighed.

Du brænder på den måde ikke inde med varer, der ikke kan sælges, fordi du kun ”køber” de varer, som du har solgt, fra din dropshippping leverandør.

Du behøver derfor ikke en særlig stor kapital for at opstarte en webshop, fordi du netop kun køber produktet, når du allerede har fået penge fra din kunde. Du kan samtidig tilbyde kunder et bredt udvalg af forskellige produkter.

Ligesom du ikke behøver bekymre dig om at bestille nye varer hjem, sende varer afsted og håndtere evt. returnering af produkter.

 

rUlemper ved dropshipping 

En af de væsentligste ulemper ved at basere sin forretning på dropshipping-metoden er, at du ofte kan købe varer billigere, hvis du selv bestiller direkte.

Men her kan Printful til woocommerce tilbyder dig at købe ind til “dit” lager, men varerne ligger hos dem selv. På den måde kan du få varene billigere og få det bedste fra begge verdner.

Du undgå lagerstyring. Husk at du skal forventet en lidt længere leveringstid, dog er Printful ganske hurtige, og varen er fremme inden for 10 dage på de test-køb jeg har fortaget.

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63