70 60 56 63
3 gode dog gratis værktøjer til din SEO optimerting fra Google.

Der er 3 gode værktøjer fra Google som du med fordel kan bruge til din søgemaskineoptimering – Her får du 3 gode værktøjer gratis … 

Intro

Vi ser på 3 rigtig gode værktøjer som Google stiller til din rådighed, når det kommer til din søgemaskineoptimering?

Jeg bruger de 3 værtøjer til at holde øje med de ting, som der er vigtige for mig i forbindelse med optimering af webshops. 

Du finder de tre SEO Tools her:

Google Trends

Google Alerts

 Google Search Console

Du finder her en video om Google Search Console her  

 

Details

Hvad kan du gøre med de 3 tools?

Holde øje med udviklingen

En af de vigtigste ting, at huske når det kommer til at lave SEO optimering, er at du skal være i trit med det marked du gerne vil ind på.

Det handler om at optimere efter de søgeord, som du kan se at dine kunder søger efter.

Du kan bruge de 3 tools til at finde de søgeord, som er i vækst, til at overvåge søgeord og finde huller i markedet.

 

Har du valgt de rigtige søgeord

Tingene ændre sig hele tiden, og det at være sikker på at du arbejde med de rigtige søgeord er afgørende for din succes med din SEO optimering.

Her bruger jeg særligt Google search Console til at vise mig, hvad det er for nogle søgeord som jeg bliver fundet på nu. Er der sket en ændring … er der nye søgeord som der på vej ind …

Se mere om SEO her

Vil du have hjælp til SEO optimering af din webhop? – Så finder du vores tilbud her. 

 

De 3 gratis tool i overblik: 

  • Google Trends: Google Trends er et værktøj, der giver dig indsigt i, hvordan forskellige søgeord og emner udfører sig over tid på Google-søgemaskinen. Du kan se søgeordets popularitet, opdage tendenser og forstå, hvordan interesse for bestemte emner udvikler sig. Dette værktøj er nyttigt til at informere din indholdsstrategi og hjælper dig med at identificere potentielle emner, der kan tiltrække mere trafik.

  • Google Underretninger (Google Alerts): Google Underretninger er en tjeneste, der giver dig mulighed for at overvåge internettet for bestemte søgeord eller emner. Du kan oprette underretninger og få besked, når der opstår nyt indhold, der matcher dine søgekriterier. Dette er nyttigt til at holde sig opdateret med relevant information inden for din branche, spionere på konkurrenter eller følge med i omtalen af dit eget brand online.

  • Google Search Console: Google Search Console er et værktøj, der giver dig indsigt i, hvordan din hjemmeside præsterer i Google-søgemaskinen. Det tilbyder oplysninger om søgeforespørgsler, visninger, klik og klikfrekvens for dit websted. Du kan også identificere fejl og problemer på dit websted, forbedre dit websites synlighed i søgeresultaterne og overvåge din generelle SEO-ydeevne. Det er et uundværligt værktøj for webmastere og SEO-specialister

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63