70 60 56 63
HVad er SEO og søgemaskine optimering?

I denne blog finder du svaret på hvad SEO Optimering det er, og om nogle grundlægge begreber så selv kan komme i gang med SEO eller søgemaskineoptimering

Intro om SEO

SEO er ikke noget man laver én gang

Hvad er SEO optimering? Det er ofte sådan at mange har svært ved at forstå hvad SEO det er?

I denne video vil jeg forklare hvad SEO er og hvad forskellen er på søgemaskineoptimering og Adwords. Er det noget man kan gøre en gang på sin webshop og så er det klaret?

SEO er ikke noget man laver én gang. SEO er en løbende proces, og det er et arbejde der ikke stopper. Man kan ikke lave SEO optimering en gang for alle, et er nødvendigt løbende at tilføje sine sider og sin webshop nyt indhold.

Vi kikker på hvordan du kan opbygge en god SEO strategi og hvordan du kan komme i gang med projektet – det at søgemaskineoptimere din webshop.

Du skal også huske at hastigheden er afgørende for din SEO – Se mere om SEO og hastighed her

 

Details

Hvad skal du viden inden for SEO?

Teknisk seo

Uden et godt fundament kan du ikke lave en god SEO optimering. Det tekniske skal være på plads. Der er flere ting i det tekniske aspekt af søgemaskineoptimering du skal have på plads og måske finde en “nørd” der akn hjælpe dig …

Det handler mest om hastighed, uden hastighed er din webshop på forhånd dømt ude …  Der flere ting, som intern linking, det at din side er SSL krypteret side er endnu en brik der skal være på plads. Men hastighed er afgørende, og det skal du prioritere.

Hvad er forskellen på seo og sem?

Det er et helt enme i sig selv – Se mere om forskellen på SEO og SEM her

Indhold, søgeord, billeder og video

Det er naturligvis vigtig at din webshop har noget interessant indhold. Og det er ikke nok blot at fylde på.

Her skal du arbejde med SEO på et strategisk niveau. Finde de rigtige søgeord, arbejde med formating af tekst, og ikke mindst billeder og videoer til dit website.

Hvad koster online markedsføring

Det er ikke let at svare på hvad det koster på så lidt plads der er tilbage her på bloggen. Hvad koster online marketing koster – se mere her

Vil du gerne vide mere om SEO så finder du et gratis SEO kursus her.  

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63