70 60 56 63
Google ændre sig hele tiden - 6 tips der alt holder ...

Der er altid nogle grundregler du skal tage med dine betragtninger når du arbejder med SEO og søgemaskine optimerning – Her finder 6 tips som er evergreens omkring SEO optimering.

Intro

6 SEO Tips der altid holder

6 SEO tips til SEO optimering, som du altid vil kunne bruge, og det selv om Google har ændre sig, og vil ændre sig i fremtiden.

Google har deres brugere i tankerne, og vil altid stræbe efter at sende deres brugere til den webshop eller website, der løser det problem og har den information som deres bruger søger efter.

Hvis du gerne vil opbygge en solid evergreen SEO Strategi, så se mere her 

 

Details

De 6 tips til din SEO Optimering

Tip nr 1.

Bliv altid på den rigtige side at stregen. Du må ikke gå Black Hat. Der findes en række af forskelige ting som du kan gøre med din SEO optimering, som har det formål at snyde Google til at tro at din side er bedre end andres …

Men gør du det vil du risikere at blive lukket ude af Google søgeresultater, og sker det – er det langt fra sikkert at Google igen lukker dig ind.

Tip nr 2.  

Hastighed. Hastighed er afgørende for din placering på af din webshop i søgeresultaterne.

Det er vigtig, at du hele tiden sikre at dine billeder bliver SEO optimeret, at du ikke har ligegyldige plugins på din webshop, eller andet der blot kan give det mindste til at øge hastigheden på din webshop.

Tip nr 3.

Skab originalt indhold til din webshop. Du skal ikke blot tage tekster fra din leverandør og sætte dem ind på dine produktsider – Du skal sikre at lave så meget originalt indhold som du kan.

Du skal undgå at have kopier af dine tekster liggende på din side, alle sider skal skrives forfra – Så du undgår double content på din webshop. – Se gerne denne video

Tip nr 4.  

Find dine søgeord og sætninger med omhu. Det er vigtig at du skriver tekster som indeholder ord og søgetermer som du tænker din målgruppe søger efter.

Det giver næsten sig selv, at du skal gøre dit yderste for at for at sætte din ind i det som dine kunder til din webshop leder efter, og skrive om de ting på din webshop – Så vil du vil få de rigtige søgeord nævnt næste per automation. – Se gerne denne video

Tip nr 5.

Interne links. Det at arbejde med SEO, eller søgemaskine optimering er ikke nogen “over night” løsning, hvorfor du skal være tålmodigt når du arbejder med områder også med interne links – MEN det er absolut et af de hurtigst virkende SEO tips du finder.

Det er flere grunden til du skal arbejde med interne linkes.

 

Få dine besøgende til at blive hængende
En af grundene er at du gerne vil have dine besøgende til at surfe rundt på din webshop. Det er der jo flere grunde til, bl.a. at jo længere tid en besøgende bliver hængende jo større er chancen for et køb. MEN set med Google øje er der en anden ting der er lige så vigtig.
Se denne video

Tip nr 6.

Hold dit indhold opdateret. Det er vigtigt at jævnligt sikre at dine landing pages, og vigtigste blogs løbende så de altid er opdatereret.

Grunden til dette er at Google, som tidligere nævnt, vil forsøge at sende deres brugere til det mest aktuelle sider og webshops. Der er rigtig meget at hente her.

Det kan også give mening at slå blogs sammen og sikre at de bliver konsolideret. Det er en god ide ind i mellem at løbe sin blog igennem og sikre de blogs der ikke får noget trafik, bliver lagt sammen … Husk at bruge 301 redirect når du sletter en blogside, så det peger mod den nye konsolideret side.

Find 7 tips yderligere til din webshop her

Skal vi hjælpe dig med din SEO – Så find mere her. 

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63