70 60 56 63
SEO Optimering - Undgå dobbelt content i din webshop

Det er afgørende at du ikke får problemer med dobbelt content på din webshop – Her er løsningen 

Intro

Hvordan undgår du dobbelt content i din webshop?

Sådan undgår du dobbelt content på din webshop og dine mange produkter i din webshop. Brug canonical url – Så sikre du at dit SEO arbejde ikke bliver spildt arbejde.

Det er mange der har rigtig mange produkter i deres webshop og det giver anledning til tekster kan være kopieret mellem de enkelte produkter.

Måske en størrelse eller en farver / mønster i en H1 eller en H2 er den eneste forskel, og så bliver man straffet hård af Google! Du skal bruge en canonical url

En canonical url er et HTML-element, der hjælper dig med at forhindre duplikatindholdsproblemer i søgemaskineoptimering ved at specificere den “kanoniske” eller “foretrukne” version af indholdet på din webshop.

Details

Hvad skal du gøre for at undgå dobbelt content?

Tænk dig godt om 

Det er vigtig at du planlægger din webshops indhold, så sikre at du ikke kommer til at bruge det samme indhold to eller flere gange. 

Du kan vælge ét produkt, (hvorfra du deler indholdet ud på andre produkter9 som værende et evergreen produkt og dermed være din canonical. Men det er bedre at sende din canonical ulr til din kategoriside, alene fordi den er mere holdbare end et givet produkt i det lange løb. 

Lad være med at kopere  

 

Lad være med at kopiere

Det er indlysende nok det bedste, så undgår du helt at have dobbelt content på din webshop.

Det er ganske vist et stor arbejdet at skrive individuelle tekster til alle dine produkter i din webshop, men det er den bedste løsning.

Hvis du gerne vil vide mere om SEO optimering så finder du vores SEO kurser her

Vil du gerne have hjælp til din SEO optimering, så kan du finde vores tilbud her. 

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63