70 60 56 63

Hvad betyder EFU modellen

EFU står for: egenskab, fordel og udbytte.

EFU modellen – Egenskaber – Fordele
Udbytte er et model der ofte bruge til sælge efter, skrive tekster til salg mv. Eller som model for at skabe kampagner i forbindelse med offline kommunikation. Jeg skriver offline her, da jeg ikke mener den længere er tidssvarende hvis du skal skrive tekster til onlinemedier fx. til til webshop.

I videoen vil du også se hvordan du skal bruge modellen når det kommer til online kommunikation. Her er verden en anden end den er offline. Vi har mindre tid til at skabe interesse og fange brugeren, eller den besøgende på fx en produktside på vores webshop.

Offline som salgsværktøj

Det er en måde at tænke kunderejse på, og modellen er grundlag for mange salgsstrategier og er en god måde at tænke salgstræning på.

Online modellen af EFU / UFE

Derfor er det afgørende at vi vender modellen om når vi arbejde online. Vi skal hurtig fange brugeren, vi skal vise det udbytte som bruger kan få ved at den ydelse eller produkt som vi ønsker at sælge.

Case
Det er i denne video en case der viser et rigtig godt eksempel på hvordan du skal bruge modellen EFU / UFE når det kommer til at online kommunikation. Vi skal hurtig vise hvad det er den besøgende får du af vores produkt.
I denne tilfælde er det et produkt på en webshop, der hjælper med at få kraftige øjnevipper.

En anden model at arbejde efter når det kommer til at skabe fx tekster er AIDA – Se mere om AIDA – Modelle her.