70 60 56 63

SEO tekst til webshops – SEO tekster , SEO tekstformatering

– og brug af de rigtige søgeord er afgørende for at få succes med din SEO på din webshop.

Det er vigtig at du altid skriver til mennesket og ikke til Google. Det er mennesket der er afgørende, det er ikke Google. Det giver mening. Hvis du skriver til Google, vil Google gennemskue det og det der skal læse din tekst vi hurtig gennemskue at det er lavet underligt …

Når det er sagt så skal dine SEO tekster være ..

Det er vigtig at du formatere dine seo tekster rigtig. Det vil hjælpe både den besøgende (altså dine kommende kunder) til kunne forstå dine sider bedre. Det peger hurtig tilbage på spørgsmål hvad SEO optimering er.

SEO tekster – formatering er afgørende

Her finder du en kort vejledning i formatering af tekster.

Hovedoverskriften

Du laver denne ved at kalde den ”Overskrift 1” i mange CMS systemer findes denne formatering allerede i en dropdown, som vist i videoen.
Anbefaling – Brug denne én gang på dine sider.

Overskrift 2

Du laver denne ved at kalde den ”Overskrift 2” i mange CMS systemer findes denne formatering allerede i en dropdown, som vist i videoen.
Anbefaling – Brug denne én gang på dine sider.

Overskrift 3

Du laver denne ved at kalde den ”Overskrift 3” i mange CMS systemer findes denne formatering allerede i en dropdown, som vist i videoen.
Anbefaling – Brug denne 2 til 4 gang på dine sider hvis de er lange og hvor det giver mening med en overskift mere.

Fed tekst
Du laver denne ved at kalde den ”Fed” i mange CMS systemer findes denne formatering allerede i en dropdown, som vist i videoen.
Anbefaling – Brug denne flere gang på dine sider.

Kursiv tekst
Du laver denne ved at kalde den ” Kursiv tekst ” i mange CMS systemer findes denne formatering allerede i en dropdown, som vist i videoen.
Anbefaling – Brug denne flere gang på dine sider.

Link

Du laver denne ved at kalde den ” Kursiv tekst ” i mange CMS systemer findes denne formatering allerede i en dropdown, som vist i videoen. Anbefaling – Brug denne én til to gang på dine sider. Link altid tilbage til hovedkategorien på produktsider

SEO tekster

 Søgeord

Jeg høre ofte et spørgsmål hvordan er det jeg skal finde mine søgeord? – Det kan jo ikke nytte noget at lave en masse dine SEO tekster, hvis man ikke får sine søgeord med. Nej det er rigtig.

Derfor har jeg her lavet en blog der handler om hvordan du finder dine søgeord – Du finder videoen og blogge om søgeord her

 

Tekster gør det ikke alene … 

Det er fordel at bruge video som en del af din SEO – Se mere her

 

6 hurtige tips til SEO tekstformatering

SEO tekstformatering refererer til den proces, hvor man formaterer tekster på en hjemmeside for at øge dens synlighed i søgemaskinerne. Her er nogle tip og tricks til SEO tekstformatering:

  1. Vælg dine søgeord omhyggeligt: Det er vigtigt at vælge de rigtige søgeord, som bedst beskriver dit indhold. Brug både hoved- og long-tail søgeord for at maksimere din synlighed i søgemaskinerne. 

  2. Skriv en effektiv titel: En god titel skal indeholde dine målsøgeord og tiltrække læserens opmærksomhed. Brug relevante adjektiver og tal, hvor det er passende. 

  3. Brug en SEO-venlig URL: Din URL skal også indeholde dine målsøgeord og være kort og præcis. 

  4. Skriv kvalitetsindhold: Dit indhold skal være informativt og relevant for dine læsere. Brug dine søgeord naturligt og undgå at overfylde din tekst med søgeord. 

  5. Strukturér din tekst: Opdel din tekst i mindre afsnit med informative overskrifter og brug bulletpoints, hvor det er passende. Dette gør det lettere for læseren at læse og forstå dit indhold. 

  6. Optimer dit website for brugeroplevelse (UX): En god brugeroplevelse på dit website kan også have en positiv effekt på din SEO. Sørg for at din hjemmeside er nem at navigere og indlæser hurtigt. 

Hvad er en SEO tekst?

En SEO tekst er en tekst der er skrevet med det mål at du skal kunne blive fundet på Google og Bing. Men det er vigtig, at du ikke skriver dine tekster for søgemaskinen skyld, men med udgangspunkt i den besøgende på din webshop. 
Det er afgørende, at du ikke lader sig friske til at skrive til Google, men altid har den besøgende i centrum i dine SEO tekster. 

Hvordan skriver man en SEO tekst?

Man skal tage udgangspunkt i det eller de søgeord man ønsker at blive fundet på. Så skal man sikre teksterne bliver gennemarbejdet, og at du gør dit yderste for at sikre at dine tekster svare bedst muligt på de spørgsmål, som en besøgende kan finde på at stille i forbindelse med dit emne. 

Hvor lang skal en SEO tekst være?

Det skal være lige præcist lang nok til at besvare det eller de spørgsmål der formålet med din landing page, blog eller produkt.