70 60 56 63
med Klaviyo pride drop skaber du mer-salg

Klaviyo har lavet en automation der hedder price drop, det er en god måde at øge sin omsætning på, og den er let at sætte op …

Intro

Hvad er Price drop …

Det ligger lidt i navnet selv, det er når en vares pris falder.

Med andre ord når du går ind i din webshop og sætter en vare ned, vil der være et drop i din pris – Og ja, dermed et price drop.

Details

Hvordan fungere Price drop?

Hvem er i markedet for dine produkter 

Nu du sætter din pris ned på en vare, vil det så ikke være en god ide at sende en besked til alle der har klikke og set på det pågældende produkt? Eller endnu bedre har putte det i kurven i din webshop, men ikke købt det … 

Jo – naturligvis

 • Det er her Klaviyo med deres price drop automation kommer ind i billedet. Du kan ikke vide hvem der har på vare fx de sidste 30 dage.
 • Men ved Klaviyo. Når du sætter prisen ned med fx 10% sender den automatisk en mail ud til dem der har på vare inden for den periode du har sat den til.

  Se mere om Klaviyo her

   

  Hvordan kan du styre trigger flowet

  Du kan bestemme hvor mange proces eller kroner en vare er sat ned før der skal sendes mail Hvor længe siden det må være en besøgende har set på produktet, kommet det i kurven (eller begge dele) 7, 14, 30 eller 90 dage.

  Vi du have et 2 timers gratis gennemgang af Klaviyo – Så se mere her

  Det er flow der giver resultater

  Price drop er et smart flow, der giver en rigtig god return, og sidst men ikke mindst er det kernen i marketing automation. Det klare det hele for dig.

  Vi kan hjælpe dig videre med din email markering – Se mere her 

  Antal videoer online

  Antal timer set på kanalen

  Antal abonnenter på YouTube

  Vi ser frem til at høre fra dig

  Tøv ikke

  Eller send email
  [email protected]
  Ring gerne 70 60 56 63