70 60 56 63
Hvad er SEO og SEM?

I denne blog finder du svaret på hvad forskellen på er SEO og SEM – Forskellen på søgemaskeine optimering og køre kampagner gennem Google Adwords.

Intro om SEO og Adwords

Forskellen og ligheden mellem SEO og Adwords

SEO og Adwords … ligheder og forskelle

Hvad er forskellen mellem SEO og Adwords, er der nogle ting som du kan drage nytte af – Er der en sammenhæng?

I denne video kommer jeg med historien bag Google, for at kunne forklare dig hvad der er vigtig for dig, hvis vil lave SEO og bruge Google Adwords.

Se videoen og få historien med omkring Google og hvad SEO og SEM er – Det giver dig den basisviden du skal have for at se det i en sammenhæng … Enjoy 

Details

Er det to sider af sammen sag?

Hvad er seo

SEO optimering handler om at optimere din webshop, eller din siden så den kommer frem i søgeresultaterne på søgemaskiner som fx Google er det. 

Det som det handler om er at du skal afkode, hvad det er som din målgruppe søger på, prøver at finde svar på. Når du har fundet ud af det, så skal du skrive tekster der giver svar og ligge dem på din hjemmesiden / webshop, ganske som tilfældet er med denne blog. Der er en masse ting du skal huske bl.a. interne link building mv. 

seo en gang for alle?

Nej så let er det, desværre ikke. … SEO handler i bund og grund om at komme med svar på de spørgsnål som din målgruppe stiller på fx Google. Men ikke nok med det … Dine svare skal være: 

Det skal være give det bedste svar på et spørgsmål (Måske en konkurrence har lavet noget bedre, så skal du følge med) 

Du skal huske at dele ny relevant viden i dit indhold og opdateret dem løbende 

 

 

 

Er seo optimering vigtig hvis du køre adwords?

Det er ikke sådan du kan købe trafik gennem adwords, selv om du vil være den der betaler mest …

Husk at Google lever af at sende deres brugere hen til sider giver giver dem et svar på det de søgte på.

Så hvis din side ikke holder det du lover i en adwords-kampagne, ja så vil Google hellere vise en anden kampagne (selv om de betaler mindre) hvis denne kampagne er mere relevant for brugeren der søgte.

Så SEO og Sem hænger sammen …

Det kan man godt sige at det gør. SEO er den organiske trafik og SEM er den købte trafik.

Jo bedre indholdet på din siden passer overens med dine adwords jo billigere bliver det at køre dem, jo bedre bliver resultatet på dine kampagner

Vil du gerne have hjælp til dine Adwords-kampagner? – Så se mere her  

Hvad betyder SEM?

SEM er en forkortelse af “Search Engine Marketing” – og er kampagnetype vises gennem tekst annoncer på søgemaskiner som fx Bing og Google. Hos Google hedder disse kampagner Google Adwords. 

Hvad betyder SEO

SEO betyder “Search Engine Optimization” eller søgemaskine optimering. Her arbejder man med tekster, billeder og indhold som svare på et problem som en person søger efter på fx Google og Bing. Den trafik der kommer fra SEO kaldes også for Organisk trafik. 

SEO vs. SEM

SEO er organiske trafik fra der kommer gennem visning af søgeresultaterne på søgemaskiner som fx Google eller Bing – Hvor SEM er betalt trafik der kommer ved at nogle har klikke på en søgeannonce på fx Google eller Bing. 

Det er ofte sådan at organisk trafik konvertere bedre end betalt trafik. 

Hvad koster SEM?

SEM eller “Search Engine Marketing”, bliver afregnet typisk med en betaling per klik, men kan på fx Google også afregnes på eksponeringsbasis – Det kommer an på din strategi og hvad du vil med din kampagne 

Hvis vil have en bureau til at håndtere dine kampagner, vil der også være en betaling til bureauet for at optimere og håndtere dine kampager. 

Hvad koster SEO?

SEO eller Søgemaskine optimering koster i princippet ikke noget, ud over det arbejde der skal udføres. Kan du gøre det selv, koster det med andre kun den tid du bruger på det. 

Skal du have et  bureau til at gøre det for dig, vil der være en betaling for den tid de skal bruger på opgaverne. 

Hvad betyder PPC?

PPC betyder pay per click – eller betaling per klik. Det er en af de måder hvorpå du kan afregne fx Google for dine annoncer, hvor du har valgt at betale for et klik eller en besøgende. 

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63