70 60 56 63
Woocommerce Hosting, SEO Optimering og sparing

WooCommerce hosting på premium server setup
SEO Rapport en gang om måneden (Lavet gennem SemRush)
Én times personlig sparing pr. måned

Pris kr. 1.250,- pr. inden bindning.

SE MERE HER

Woocommerce Hosting, SEO Optimering og sparing

 Mere om vores tilbud til dig:

Prisen på vores hostingydelser starter fra kr. 1.250,- pr. måned og det du får er:

  • Hosting på premium server setup
  • SEO Rapport (Lavet gennem SemRush)
  • Én times personlig sparing, en gang om måneden
  • Opsigelse en måned, med udgangen af en måned. 
  • (Flytter dig gratis fra din nuværende hosting) 

Hosting af WordPress- og WooCommerce-webshops hos WP Engine
Når du driver en webshop, ved du, hvor vigtigt det er at have en pålidelig og sikker hostingudbyder til din webshop.

Derfor tilbyder vi nu hosting af WordPress- og WooCommerce-webshops på vores premium server setup hos WP Engine.

Det unikke ved vores tilbud er, at du som kunde ikke er bundet mere end for 1 måned af gangen, så du har fuld fleksibilitet og frihed til at skifte hostingudbyder, hvis du skulle ønske det.

Mere om WP Engine

Det unikke ved vores tilbud er, at du som kunde ikke er bundet mere end for 1 måned af gangen, så du har fuld fleksibilitet og frihed til at skifte hostingudbyder, hvis du skulle ønske det.

WP Engine er en førende hostingudbyder for WordPress-websteder, der har specialiseret sig i at levere hurtige og sikre hosting-løsninger. Deres servermiljø er optimeret til at køre WordPress og WooCommerce, hvilket betyder, at din webshop vil køre hurtigere og mere effektivt end på almindelige servere. Derudover er deres servere optimeret til sikkerhed og stabilitet, hvilket betyder, at din webshop vil være beskyttet mod hackerangreb og andre sikkerhedstrusler.

WOOCOMMERCE HOSTING, SEO OPTIMERING OG SPARING
sparing og rådgivning

Sparing og rådgivning

Som en del af vores hostingydelser tilbyder vi også en times sparing om måneden. Sparing kan omhandle forskellige områder, herunder SEO, e-mail-marketing eller strategisk planlægning. Sparing vil foregå pr. telefon eller onlinemøde, og vil tage udgangspunkt i den SEO-rapport, som du vil modtage hver måned. Dette betyder, at vi kan give dig mere målrettet hjælp og rådgivning, der er tilpasset dine specifikke behov og udfordringer.

Vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige service, og derfor er vi altid tilgængelige for at hjælpe med spørgsmål og udfordringer, som du måtte have.

Backups og sikkerhed er på plads. 

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have en sikker og pålidelig hostingløsning. WP Engine tager en automatisk backup hver 24 time, hvilket betyder, at du altid kan gendanne din webshop til en tidligere tilstand, hvis der skulle opstå problemer eller fejl efter en opdatering eller ændring. 

Vi forstår vigtigheden af backup og sikkerhed for en webshop, og vil derfor gøre alt, derfor har vi netop valgt at arbejde sammen med WPE, sådan at din webshop er beskyttet mod sikkerhedstrusler og datatab.

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63