70 60 56 63

Case Study

5 Tip til email marketing i 20224 - Sælg mere i din webshop

– Med andre ord: Tjen mere i din webshop.

Intro

Email marketing kommer til at spille en større rolle i 2024.

Email marketing forbliver en vigtig kanal i 2024 for at engagere og konvertere kunder, men det kræver en strategisk tilgang for at opnå succes. Her er fem tips til at maksimere din email-marketingstrategi i det kommende år:

Tip nr. 1: Send via dit eget domæne og undgå SPAM

At sende emails via dit eget domæne i stedet for tredjepartsplatforme kan øge dine chancer for at undgå at blive fanget i SPAM-filtre. Dette skaber også en mere troværdig og professionel opfattelse af din virksomhed blandt modtagerne.

Tip nr. 2: Segmenter er vejen frem i email markedsføring

Segmentering af din mailliste baseret på demografi, adfærd eller interesser giver dig mulighed for at levere mere målrettede og relevante beskeder til dine modtagere. Dette kan føre til højere åbnings- og klikfrekvenser samt øget konvertering.

Tip nr. 3: Hvor ofte skal du sende ud i 2024

Find den rette balance mellem hyppighed og værdi. Undgå at oversvømme dine abonnenter med mails, men sørg samtidig for at opretholde en regelmæssig kommunikation for at holde din virksomhed i tankerne. Typisk 2 gange om ugen er passende. 

Tip nr. 4: Hvilke flows, markedsføringsautomation flows skal du have i 2024

Udnyt markedsføringsautomatisering til at levere personlige og tidssvarende beskeder til dine abonnenter. Dette kan omfatte velkomstflows, fødselsdagskampagner, opfølgningsflows efter køb og meget mere.

Tip nr. 5: Planlægning, få email ind i din planlægning

Inkludér email-markedsføring som en integreret del af din samlede marketingplanlægning. Dette sikrer, at dine email-kampagner er strategisk forankrede i dine overordnede forretningsmål og koordineret med andre marketingaktiviteter.

Ved at implementere disse tips i din email-marketingstrategi kan du øge effektiviteten af dine kampagner og opnå bedre resultater i 2024. Ved at prioritere relevans, segmentering og automatisering kan du skabe mere meningsfuld og engagerende kommunikation med dine abonnenter og styrke dit brands tilstedeværelse online.

 

Details

Lidt mere om de 6 tips til email marketing i 2022

Send via dit eget domæne, og undgå SPAM

Det er vigtig at du sætter dit eget domæne op til at står som afsender. Det er en af de faktorer der er afgørende for hvordan dine mails opfattes hos modtageren. – og det er en faktor i at undgå SPAM-fælden 

Segmenter er vejen frem i email markering

Segmentering betyder alt. Det er yderst vigtig at du sikre at arbejder med segmentering i din email marketing.

Det er med at sikre, at du sender det rigtige tilbud, de rigtig informationer til de rigtige modtagere på et rigtige tidspunkt.

 

 

Hvilke flow, markering automation flows skal du have i 2022 

Du skal lade email markering systemet arbejde for dig, og ikke omvendt. Løsningen er automation og flows … Tabt kurvBrowse abandonment – Blot for at nævne nogle … 

 

Få en gratis gennemgang af din email marketing 

Du kan få en gratis gennemgang, der kommer med i The Morning Show – Se mere om muligheden her

Intet nyhedsbrev, eller email marketing uden modtagere …

Vil du gerne have tip til hvordan du kan få flere modtagere til dit nyhedsbrev? Her finder du tips til hvordan du kan få flere tilmeldinger. Se mere her

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63