Hvornår skal du gå i gang med Marketing Automation?

Hvornår skal du gå i gang med Marketing Automation i din wesbhop? Og hvad er det i det hele vagt værd nu jeg har Facebook, det bruger jeg bare i stedet for.

Organisk reach på Facebook er så godt som dødt

Organisk reach på Facebook er så godt som dødt, og det kræver penge at nå sin målgruppe. Annoncering på Google er stigende i priser og konkurrence online bliver kun større med en vækst i online handel.

Ifølge Dansk Erhvervs e-handelsanalyse blev 2019 endnu et rekordår for handelsformen. Forventningerne er, at danskerne handlede på nettet for ikke mindre end 146 mia. kroner i 2019.

Danskernes e-handel er kommet for at blive. Langt de fleste danskere har prøvet at handle på nettet, og nogle varer er efterhånden udelukkende ”e-varer”. Dansk Erhvervs e-handelsanalyse viser, at der blev handlet varer for 146 mia. kroner sidste år, og det er en stigning på omkring 13 procent i forhold til 2018.

Du skal med andre ord hård arbejde at få trafik til din webshop, og du kan nu vælge ikke at bygge dit eget medie op – Betale i fremtiden for de samme besøgende eller begynde at levere værdi …

Et regnestykke
Lad os sige at du konvertere 2% af din trafik til kunder, hvad ville det betyde, hvis du vil kunne øge denne 5%

Lad os sige du i dag omsætter for 1.000,- ved at konvertere 2% af din indgående trafik. Så kræver ikke det store regnestok at se på forskellen hvis du vil kunne øge det med 1% … så ender du på 1.500,- men hvad hvis du vil kunne øge den til 4% og samtidig vil kunne få bare 10% flere til at købe igen hos dig igen?

Så hvornår skal du gå i gang – NU! – og sælg mere i din webshop.

Normal 1.000,- med 2%

Vækst op til 4%
Svare til en en fordobling af din omsætning til 2.000,-
Dertil kommer et et genkøb der vokser med 10% – svarende til 200,-

Total gevinst kr. 2.200,- / eller en vækst på 120% i din omsætning …

Email marketing er en løsning

Det er ingen tvivl om at det fungere – Ja, det er en gamle kanal der her levet i over 20 år, og den er flere gang blevet dømt ude. Bl.a. da SoMe bølgen ramte, men tilbage står vi med faktum. Der er ingen anden kanal, hvor du kan få så stort en ROI på dine indsatser …

Det er tiden at komme i gang – Her under finder du en række tips til email marketing der gør det let for dig at komme i gang.

Se flere indlæg her omkring e-commerce hacks …