70 60 56 63

Klaviyo Email marketing

Sælg mere på din webshop, Klaviyo - Skab et velkomstflow.

Velkomstflow og det at bruge en popup på ens webshop, kan betyde en kæmpe forskel i den konvertering du kan opnår på din webshop. .

Intro

Bruger du velkomstflow og popup rigtig på din webshop, vil du øge din konvertering betragteligt.

I denne udsendelse ser vi på en case med Klaviyo, hvor vi ser på hvad der gjort med popup, opbygningen af nyhedsbrevene og gennemgår alle tallende for hele velkomstflowet. .  

Details

Velkomstflow er din handshake med en ny i din butik

Dit handshake

Det som jeg har set mange steder er en total mangel på et velkomstflow, der er end ikke en velkomstmail. Der er en mulighed for at tilmelde sig til nyhedsbrevet, men så stopper den bare der.

Det er ofte brugt en konkurrence eller et rabatkode når man “høster” nye tilmeldinger til sit nyhedsbrev på sin webshop. Det er en god måde at gøre det på. Så husk nu at få dette med i den første mail, det er det det nye lead forventer. 

Det er afgørende for din email marketing

Skal du i gang med Klaviyo, så se den fulde guide her

 

Enkelt eller komplekse produkter, det er ikke dig der afgør det …  

Du har med klaviyo, en lang rækker af muligheder for at bruge popup’en som et våben i din webshop. 

Det er vigtigt at du er ærlig omkring denne del, dit velkomstflow skal afspejle om det er et enkelt produkt du har eller om det er komplekst. En tommelfinger regel er at er det er bedre at uddanne en ny kunde for meget end for lidt.

SÅ vælg mindst 5 mails i dit velkomstflow, og gerne op til 10. Send det gerne hver dag, i 10 dage – Det kan virke aggressivt, men det er jo også om hold den nye kunde til ilden.

Brugerstyret velkomstflows

Har du en mulighed for at bruge adfærdsdata i dit velkomstflow skal du gøre det.

Det giver dig en mulighed for at lave avanceret flows, der konvertere bedre. Der er rigtig mange ting man kan gøre, hvis man kan gøre – Men HUSK det skal bibringe værdi til kunden, ikke til dig! Hvis du spørger ind til en profil med fx et spørgeskema, så brug den viden du får til at give brugeren mere af det de forventer at modtage.

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne … 

 

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63