70 60 56 63

Case Study

Facebook likes, delinger og kommentarer

Her finder du 7 tips til at skabe mere respons på din Facebook side …

Intro

Kom længere med dine opslag på facebook

Facebook likes, delinger og kommentarer det der skal til for at sikre at du kommer ud på Facebook med dine opslag på din Facebook side.

I denne udsendelse giver jeg dig 7 tips til dine opslag til Facebook. Det at få likes, delinger og kommentarer er med til at øge den organisk reach, og få flere til at se dine opslag.

Details

Hvad skal du gøre?

7 tips

Tip 1. Boost dine opslag på Facebook
Boost dine opslag på Facebook. Der er mange gode grunde til at booste rigtig på Facebook, alene det at at det organiske reach er 2 til 5% – og får at få et opslag til at leve er det at booste et opslag på facebook en rigtig god ide.

Går det med et mindre budget … og gør det altid på dine opslag, det vil give resultater over tid …

Tip 2. Skab indhold man vil engagere sig med
Indhold til Facebook, skal være engagerede, spændende og interessant. Gør dig umage med at lave godt indhold, der giver brugeren en chancen for at engagere sig.

Tip 3. Få følgerne til at tale og agere på dine opslag
Stil spørgsmål – Lav indhold der giver anledning til at svare på et spørgsmål. Fx. hvilke cola kan du best li’ light eller med sukker?

Tip nr. 4. Husk selv at være aktiv på dine opslag, deltag selv
Du skal være aktiv på din facebook side – Det er med at sikre at du får skabe mere organisk reach og sikre at du kommer længere ud og bliver set mere af dine følgere på Facebook.

Tip 5. Fisk ikke på Facebook
Fisk ikke på facebook – Du skal lade folk selv vise interesse, lad være med altid at bede om en kommentar, et like eller en deling … .Så kommer du meget længere med dine opslag på Facebook.

Tip 6. Lav opslag ofte og kontinuerligt
Facebook – Lav opslag ofte. Det er ikke nok med ét opslag om ugen, hvis du gerne vil komme i gang med facebook for alvor.
Det handler om at du skal lave noget indhold, der giver følgerne lysten til at kommentere på opslaget, gør det spændende, sjovt – ja, engagerende for dem der følger dig …

Tip 7. Post indhold der holder folk på Facebook
Det er vigtigt at du holder folk på Facebook. Link ikke ud til andre sider eller fx YouTube i alle dine opslag. Facebook kan bedst li’ opslag der holder folk på deres side.

Måske er livestream noget ? – Se mere her

 

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63