70 60 56 63

Særlig service til ideal.shop

Vi er stolte at kunne byde velkommen til virksomheder der benytter sig af ideal.shop hos The Morning Show.

Vi har sammen med ideal.shop, sammensat en række af forskellige service-pakker, som kunder hos ideal.shop kan benytte sig af.

særlig tilbud til ideal.shop

Særligt tilpasset servicepakker til ideal.shop – kunder

Der er en velkomstrabat på 25% på første måned, gældende for alle pakkerne

Betalingsbetingelser:

Der betales ved indgåelsen af aftalen forud for hver måned. Der er igen binding på pakkerne og der kan altid op og nedgraderes mellem pakkerne, aftalen er forlænget én måned, når der fremsendes faktura for den næste periode. Faktura fremsendes den først hverdag i hver måned.

De enkelte pakker finder du herunder:

Support til ideal.shop

Mere end hjælp til din webshop

Må jeg kort præsentere mig selv – Mit navn er Jacob Blaesbjerg, og jeg har arbejdet med online mediet siden 2003. I det at jeg har været med næsten fra starten, og har jeg en stor erfaring, som jeg glæder mig rigtig meget til at dele med dig.

Vi skal skabe vækst for din webshop
Det er afgørende at du får værdi i et samarbejde med mig. Derfor vil jeg altid sikre at vi får løst alle de lavthængende frugter i din webshop. Der er ofte ting som man ikke ser, og det er en af grundene til at du skal arbejde sammen med mig.

Jeg er din spillende træner

Det at være spillende træner, betyder at jeg kan tage over der hvor du ikke kan eller vil klare en opgave selv – Eller lære dig hvordan DU selv kan komme til at spille bolden helt i mål på din webshop. Det kunne være:

Blot for at nævne nogle af mulighederne …

Hvad med sparing på strategi

Det er en del af de muligheder der er tilstede. Du vil få en at spille bold op af, og en person der ikke er bange for at sige de ting der skal siges. Det handler om at du kommer i mål med din webshop! – om målet er et projekt der skal kunne betale en ferie ekstra eller om du vil gøre det til en levevej. 

Uanset vil du få en spilledende træner der realt er et spillede træner der også kan være med at sikre at du når det optimale niveau. 

Hvad koster det at lave markedsføring?

Det er altid et mål at din markedsføring som minimum skal gå i et nul – Det vil sige at du skal altid kunne dække dine omkostninger med den øge vækst i omsætning. 

Ser vi på Google Ads (populært kaldet adwords), så er der her en mange gode muligheder for at sikre at du kommer i mål med en øget omsætning, hvor du også vil kunne få betalt annoncerne og stadig have et overskud til dig selv. … 

Hvad koster det?  – Jo, det skal gerne kunne betale sig selv. 

SEO Rapporten - Hvad kan den vise mig?

Det at få lavet en SEO Rapport, er ikke nok i sig selv – Det handler også om at du er med på hvad den betyder og hvad du skal gøre med den.

Det som en SEO rapport kan vise dig er bl.a. følgende:

 • Hvor der er nogle fejl der kan rettes i dine tekster (tekst-formatering)
 • Har du sider der er spærret for Google kan se dem?
 • Er der nogle sider du med fordel kan opdatere med indhold

Den udvidet rapport indeholder også:

 • Konkurrent-analyse
 • Hvordan du ligger på konkrete søgeord på Google
 • Hvilke søgninger ligger du øver på, hvilke muligheder har du for at rettet til
 • Og meget, meget andet …

SEO optimering

Hvorfor email marketing? Kan det betale sig?

Email Marketing, er en del af en sund online strategi.
Email Marketing (nyhedbrev) er en af de ældste online marketing kanaler. Email marketing er en særdeles effektiv kanal, vi taler om en tilbagebetaling på investeringen på hele 42 til 1. (Kilde litmus.com)

Dette skal nok tages med et gran salt – Dog er det et faktum, at vi har set flere webshops hvor nyhedsbrevet udgør op til 35% af en 6 cifret månedligt omsætning.

Email marketing er for nogle overset, og det er trist. Det kommer til at arbejde for dig, og med de forskellige muligheder der ligger i automatiske flow er store: 

 • Velkomstflow 
 • Mersalgs muligheder 
 • Tabt kurv
 • Win back flow 
 • etc. 
Mine mere end 19 års erfaring er din resource

I gennem de sidste 19 år har jeg arbejder på alle niveauer, fra kampagner for en lokal frisør til strategier for Telia, Bonnier og det senest et år som Marketing Chef for Waiteer.com.

Du får en åben mulighed for at spørge ind, og jeg vil hjertens gerne se dig får succes med din webshop – Får du succes får jeg success – Derfor er det vigtig for os begge, at du kommer i mål.

Ring gerne til mig på 70 60 56 63 – Spørg efter Jacob Blaesbjerg, hvis det ikke er mig der selv tager telefonen.

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63