70 60 56 63
Sådan finder du søgeord til din webshop og landinpages

At finde de rigtige søgeord til dine SEO Tekster, er afgørende for din ranking i Google. På denne blog vil jeg vise dig hvordan du let kan finde de rigtige søgeord og hvordan du laver en søgeordsanalyse.

Intro

Sådan finder du dine søgeord – søgeordsanalyse

Vil du gerne finde søgeord til din SEO optimering – Gratis?

I videoen her på blogge viser jeg dig hvordan du hurtig kan lave en god søgeordsanalyse ved hjælp af en masse gratis tools. Det at lave keyword research er ikke svært, og det behøver ikke koste en masse penge til værktøjer som du kan finde på nettet.

Vi ser på følgenede to tools til søgeordsanalyse:
Google Trends og søgeordsplanlægningsværktøjet i Google ads.

Husk at dine lading pages skal væres hurtige – Få tips til hastighedsoptiming her

 

 

Details

Sådan kommer du i gang?

Start med google tends

Google trends er et skattekammer af oplysninger og det er tilmed sjovt at sidde og finde frem til de søgeord og søgertermer der er i væks i markedet.

Google Trends er et værktøj udviklet af Google, der giver brugere mulighed for at opdage og analysere søgeadfærd på internettet. Ved at indsamle data om søgninger på Google kan Trends vise, hvordan interessen for bestemte emner, søgeord eller websites ændrer sig over tid og geografiske områder.

Dette gør det muligt for brugere at identificere trends, opdage populære emner og forstå, hvad der optager folk på et givet tidspunkt. Google Trends er et nyttigt redskab til markedsanalyse, nyhedsopdagelse og indholdsoptimering.

Dertil kommer at du kan få oplysninger omkring hvor et givet søgeord eller term bliver søgt mest … Prøv at se på resultatet her for Golfhandsker – Sjovt at ens fordomme om hvor golfspillere passer ind …

 

Søgeordværktøjet

Resultaterne her skal tages med en vis gran salt. Men de er ganske gode til at give et fingerpeg mod hvilke long tail søgeord og sætninger du kan bygge op med fordel …

Skulle du have brug for en håndsrækning med din SEO Optimering så tøv ikke med at tage fat i os. Vi hjælper dig gerne i gang, lige som vi kan varetage din SEO.

Søgeord er ikke alt – Husk dine billeder og sikre at de bliver optimeret, så du får hurtige landing pages. Se mere om dette emne her

Vil du gerne have hjælp til SEO optimering af din webshop? – Så kan du finde vores tilbud her. 

Antal videoer online

Antal timer set på kanalen

Antal abonnenter på YouTube

Vi ser frem til at høre fra dig

Tøv ikke

Eller send email
[email protected]
Ring gerne 70 60 56 63