SEO Kursus for begynderen og den let øvet

DKK 998,00 + moms

SEO kursus for dig der vil have personlig undervisning

Dette kursus kombinere 5 videoer og 2 timers personlig én til én undervisning med udgangspunkt i din webshop eller website.

2 timers personlig undervisning online
Du kan finde dette kursus, ganske gratis uden den personlig rådgivning og undervisning på vores site. Hvis du vælger at betale for dette kursus vil du få 2 timers personlig undervisning, hvor vi tager udgangspunkt i din webshop.

Det giver en vejledning i de områder du ønsker og der kommer typisk flere tips ud af det med den personlig kontakt. Undervisningen forgår online, og kan være næste når du vil have den. (Det er også muligt lørdag / søndag)

Du vi komme igennem, SEO optimering af:
– Struktur på din webshop
– SEO optimering af billeder
– Google Search Console
– SEO optimering af tekster og formater

Kategorier: ,

Mere om kurset

Sikre du har forstået lektionen
Der er i slutningen af alle lektioner 3 til 5 spørgsmål der skal besvares for at du kan komme videre i forløbet. Det giver dig en sikkerhed for at du har fået det vigtigste med fra hver SEO lektion.

Du kan spørge underviseren
Du kan, når du tager dine lektioner, stille spørgsmål til underviseren undervejs.

De 5 lektioner

Lektion 1
SEO Struktur vigtig for din SEO og din placering på Google. Det at du har en god struktur på din webshop eller blog er af gørende for din placering. Det handler om at både Google og den besøgende kan få det optimale ud af sit besøg på dit site.

Lektion 2
SEO tekster og SEO tekstformatering er afgørende for at få succes med din SEO på din webshop. I denne udsendele ser vi på hvordan. du kan bygge dine tekster op, så du får den optimale SEO tekstoptimering.

Lektion 3
SEO optimering på billede er afgørende for at du får det optimale ud af dine øvelser. Der er flere ting der er vigtige med billeder - Herunder bl.a. ALT-tags, formatet på dit billede - Bruge JPG hvor du kan ...

Lektion 4
SEO optimering handler også om at sikre at dine besøgende bliver på dit site, og de møder det de søger. Bounce rate har en stor betydning for hvordan din webshop ranker på Google.

Lav bounce rate øger dine chancer for at komme til at ligge på side nr. 1. på Google.

Vi ser på flere ting du gøre for at sikre en lav bounce rate på din webshop - Vi ser på opbygningen af landing pages, vi taler om brugen af popups og hvordan du skal skrive dine title og metabeskriver.

Lektion 5
Google Search Console er et gratis værktøj fra Google, hvor du har en lang række af muligheder for at optimere dit webshop. Google Search Console giver dig en masse informationer, som du kan optimere din SEO efter. Der er mange god ting at hente der.

God fornøjelsen med dit SEO Kursus!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SEO Kursus for begynderen og den let øvet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.